Teamcoaching

Stress, verlies en persoonlijke ontwikkeling

“mooi wanneer je met een groep mensen een team wordt”

Binnen een team is samenwerken van essentieel belang. Met dit samenwerken kan je de mooiste dingen met elkaar bereiken. Welk team wil dat niet?

Het niet willen samenwerken zal binnen een team meestal ook niet het probleem zijn. Er spelen andere factoren die een behoorlijke impact kunnen hebben op de samenwerking.

In een team werken nu eenmaal mensen met hun eigen:

  • Opvattingen
  • Gedragingen
  • Manieren van communiceren
  • Motieven

Met een diversiteit aan mensen is het al een kunst op zich dat er samengewerkt wordt. Soms lijkt het alsof er samengewerkt wordt, echter worden met alle inspanningen de doelen toch niet bereikt.

Bij team coaching werk ik met groepsdynamische processen. Met deze werkwijze worden er meer dingen duidelijk die aan de oppervlakte niet direct zichtbaar of duidelijk zijn. Met elkaar gaan we dit onderzoeken en nieuwe afspraken maken om de samenwerking in de toekomst effectiever te laten verlopen.

Bij een teamcoach traject kan ik niet op voorhand zeggen hoelang het traject exact duurt. Dat zou namelijk onrecht doen aan datgeen zich tijdens de sessies voordoet en waar de tijd voor nodig is om met elkaar effectief aan te werken.

Bij het intakegesprek, waarbij de doelen duidelijk worden gemaakt, zullen we uiteraard bespreken wat de inschatting is.

De kosten zijn € 150 per uur incl. Btw tot een maximaal aantal personen van acht. Boven dit aantal zal ik een offerte op maat maken. Aan het eind van het traject sluiten we af met een evaluatie.teamcoaching