Over mij

Stress, verlies en persoonlijke ontwikkeling


Mijn loopbaan staat volledig in het teken van werken met mensen.

Ik ben begonnen als ziekenverzorgende. Daarna heb ik de opleiding tot verpleegkundige gevolgd. Tijdens die periode in mijn werk heb ik mooie maar ook ingrijpende ervaringen opgedaan. De ervaringen bestonden uit het meemaken van geboortes en daarmee het begin van het leven en daarnaast ook de impact van het ouder worden gezien met alle kwetsbaarheden die daarbij horen. Hoe mensen verschillend omgaan met ziektes die hen onverwacht overvallen hebben mij in het bijzonder geïntrigeerd.

Het praten met mensen tijdens vreugdevolle en moeilijke momenten van hun leven hebben mij laten inzien dat niets vanzelfsprekend is. Hoe de diversiteit van mensen is bij het omgaan met intense momenten in hun leven hebben mij altijd gefascineerd.

Deze fascinatie heeft zich voortgezet in mijn verdere loopbaan als manager in een ziekenhuis. Ook mijn eigen ontwikkeling heeft hierin centraal gestaan. Mijn interesse in coachen is hierbij gegroeid. Om die reden ben ik een algemene coach opleiding gaan volgen en heb ik mij verder ontwikkeld in begeleiding bij stress en verlies.

Ik kan oprecht zeggen dat door mijn loopbaan en mijn coachopleiding mijn zelfkennis is vergroot.

Door deze ervaring kan ik jou begeleiden in:
•   Verkrijgen van inzicht
•   Het vergroten van zelfkennis en zelfreflectie
•   Nemen van eigen verantwoordelijkheid
•   Keuzes maken

Hartelijke groet,

Joke Bos Coaching handtekening

Kan ik jou helpen? Neem dan contact met mij op.