Coaching bij verlies

Stress, verlies en persoonlijke ontwikkeling

Verlies…we komen er allemaal mee in aanraking, de één wat eerder in zijn leven dan de ander. Maar wordt het verlies door jou ook echt aangeraakt? Soms is het niet moeilijk om terug te gaan naar het moment van jouw eerste verlies. Je weet het wellicht nog als de dag van gisteren. Mogelijk heb je toen gehoord dat je sterk moest zijn of ervoer je ongemak bij het tonen van emoties.

Als het verlies niet goed wordt aangeraakt kun je op een ander moment volledig vastlopen. Je herkent zelf alleen niet dat een eerder verlies hier mee te maken heeft. Dit wordt verborgen verlies genoemd.

Vele vormen van verlies

Heeft verlies dan alleen te maken met overlijden? Nee, zeker niet. Er zijn vele vormen van verlies te noemen, o.a. Verlies door:

  • Ziekte;
  • Scheiding;
  • Ontslag;
  • Reorganisatie;
  • Burn-out;
  • Inbraak, etc….

Wat kan ik voor jou betekenen

Als je genoemde signalen je bekend voorkomen, niet lekker in je vel zit, vastloopt en je kan het zelf niet doorbreken of herkennen, dan heb je iemand nodig die begrijpt wat er aan de hand is. Ik kan je hierbij begeleiden met geduld en een vleugje humor. Op een oprechte en aandachtige wijze ga ik dit traject vanuit een positieve invalshoek met je aan. Ik geef je vertrouwen om weer veerkrachtig te worden.

Werkwijze:

Voorafgaand aan de coaching hebben we een intakegesprek waarin we de coachvraag bespreken en kijken of er een wederzijdse klik is. Bij coaching is die klik van essentieel belang.

Dit intakegesprek is kosteloos.

Het coaching traject bestaat meestal uit vijf tot acht gesprekken van een uur tot anderhalf uur. Gedurende het traject zijn er momenten om af te stemmen. Met het afstemmen bespreken we wat er nog nodig is om je doel (en) te behalen.

Aan het eind van het traject sluiten we af met een evaluatie.

Tarief:

De kosten zijn € 65,- per uur incl. Btw.